Start your BEST student life!

Următoarele înscrieri vor avea loc în primăvară. Stay tuned!
Mai jos găsești lista noilor membri BEST Iași.

Ghidul bobocului

Abia ai ajuns la facultate? Ca să fim siguri că ai parte de cele mai faine experiențe în următorii ani, am venit cu acest ghid pentru a te ajuta să cunoști Universitatea, campusul, oportunitățile de voluntariat și carieră, dezvoltare personală, călătorit, și locuri în care să-ți petreci timpul liber.

Descarcă aici!

Vrei să cunoști oameni noi?

În BEST fiecare este diferit în felul lui, dar toți avem un scop comun: dezvoltarea studenților prin participarea la diferite evenimente. Vei cunoaște o grămada de oameni, atât din România cât și din restul Europei.

Vrei să călătorești?

Fiind o organizație din care fac parte mai multe orașe și țări din toată Europa, vei avea o mulțime de ocazii să vizitezi locuri noi și să cunoști BEST-ul nu doar pe plan local.

Vrei să înveți lucruri noi?

Vei avea ocazia să contribui la organizarea unor evenimente recunoscute atât în Iași cât și în Europa, care se adresează studenților și la care îți vei dezvolta abilitățile de a lucra în echipă, de a vorbi în public și multe altele.

Vrei sa îți petreci timpul liber în mod constructiv?

Toate activitățile la care vei participa îți vor oferi o dezvoltare complementară facultății. Îți vei face o mulțime de prieteni și amintiri care îți vor face viața de student mai frumoasă.

Cine suntem?

BEST este acronimul de la Board of European Students of Technology, o organizație de voluntariat la nivel european, care își dedică activitatea în special studenților de la universitățile tehnice. Prezentă în 33 de țări, respectiv 95 universități din Europa, BEST continuă de 28 de ani să dezvolte studenții pasionați de domeniul tehnic, prin oferirea unui mediu diversificat și multicultural, unde aceștia să-și poată descoperi propriile pasiuni și să li se ofere posibilitatea de îmbunătățire, punându-și astfel bazele unei cariere de succes.

Ca de la student la student

Suntem la fel ca tine: pe lângă facultate, cămin și muncă,  vrem să facem lucruri faine care ne întregesc viața studențească. Ne axăm pe o diversitate cât mai mare de experiențe, unde învățăm, ne distrăm, creăm prietenii, călătorim și lăsăm în urmă momente care ne aducem aminte peste câțiva ani cu drag. BEST-ul a fost creat de niște studenți tot pentru studenți, deci știi ce să faci!

De ce să aplici?

În fiecare semestru ni se alătură studenți care învață, se dezvoltă lângă noi de-a lungul facultății, apoi și își continuă drumul. Uite câteva din experiențele lor:

“Pentru mine BESTul a reprezentat locul în care am învățat cum se face un design, o planificare, un eveniment, cum lucrezi în echipă, cum poți coordona un departament. Trebuie doar să vrei – oportunități și oameni care să te ajute, sunt. Iar în urma acestor ani de voluntariat am rămas cu multe amintiri și prietenii pentru toată viața! BESTul este locul care te ajută să crești cât de mare vrei tu!”

Mădălina Loghin
Coordonator Departament PR 2016

“BEST, în câteva cuvinte, pentru mine a însemnat locul unde am învățat în ce constă organizarea unui eveniment destinat studenților, ce înseamnă să coordonezi o echipă sau cum să fiu un team player, și toate astea într-un cadru plăcut alături de oameni dornici să împartășească din cunoștințele lor. Experiența căpătată în BEST este și va fi perioada care mi-a condimentat plăcut anii de studenție și m-a pregătit pentru drumul de după facultate.”

Valentin Popîrda
Coordonator Summer Course 2014

“Ai simțit vreodată că nu îți găsești locul, sau că nu știi care este următorul pas? BEST-ul pentru mine a fost ca o mână invizibilă care m-a ghidat 3 ani din viață și căreia îi datorez persoana care sunt acum. Prieteniile legate aici sunt cele care vor dura o veșnicie. Experiența BEST nu se povestește, ci se trăiește! Hai să vezi!”Teodora Corbu
Coordonator Departament IT 2018

Cu ce ne ocupăm?

Rolul BEST este crearea unei punți de legătură între studenți, companii și universități. În Iași, povestea BEST a început din anul 2000 și continuă să aducă un plus de valoare comunității locale, prin evenimentele pe care le organizează:

EBEC

Cea mai mare competiție inginerească din Europa unde studenții își pot arăta creativitatea și ingeniozitatea.

Află mai multe!

BEST Training Weekend

Eveniment educațional în care studenții ieșeni au posibilitatea de a participa gratuit la traininguri tehnice sau de soft skills.

Află mai multe!

JobShop®

Eveniment național de carieră în care studenții pot interacționa în mod direct cu reprezentanții companiilor angajatoare.

Află mai multe!

Summer Course

Eveniment prin care aproximativ 22 de studenți din Europa se întâlnesc 2 săptămâni la Iași pentru a lua parte la un curs academic de vară.

Află mai multe!

96 grupuri locale

34 țări

+3600 membri

Vrei să ne transmiți ceva?